Over ons

Uw betrouwbare partner in drukkleding en compressietherapie

Over van Wijngaarden Medical

Van Wijngaarden Medical is gevestigd in Rotterdam en wordt beheerd door Jan-Peter en Annemarike van Wijngaarden. Beiden zijn jarenlang werkzaam geweest bij Mediprof Beheer, een onderneming die gespecialiseerd was in medische benodigdheden.  In 2006 doet de mogelijkheid zich voor om een deel van de bedrijfstak van hun werkgever over te nemen.  Jan-Peter en Annemarike starten samen hun eigen onderneming en richten Van Wijngaarden Medical op.

Van Wijngaarden Medical is de Nederlandse distributeur van de druk- & compressiekleding producent LYMED® uit Finland. Lymed ontwerpt, vervaardigt en levert wereldwijd confectie en op maat gemaakte druk- & compressiekleding.

Het team van Van Wijngaarden Medical wordt gevormd door: Annemarike, Jan Peter, Fleure en Renate. Een solide team, waarbij werkplezier en betrokkenheid de boventoon voeren. Alle vier zijn ze zeer begaan met de kwaliteit van hun werk en het onderhouden van een goede relatie met hun cliënten. Het team van Van Wijngaarden Medical zet hun specialistische kennis en ervaring graag in om al onze cliënten vakkundig van dienst te zijn.

Van Wijngaarden Medical is werkzaam in heel Nederland. Op verzoek van medisch specialisten en therapeuten worden cliënten aan huis, op de praktijk of in het ziekenhuis opgemeten voor druk- en compressiekleding.

Ons team

Jan Peter

Jan Peter is de drijvende kracht in de buitendienst. Zijn werkzaamheden bestaan uit het presenteren van Van Wijngaarden Medical en het onder de aandacht brengen van hun producten bij therapeuten en medisch specialisten.

 

 

Annemarike is het organisatie talent van de onderneming. Zij beheert de administratie, behandelt alle bestelprocessen & declaraties en onderhoudt telefonisch vele contacten. Kortom, Annemarike is de drijvende kracht op kantoor.

Annemarike
Fleure

Fleure Perk

Gediplomeerd consulent ambulante compressie therapie en allround orthopedisch technicus.

Renate

Renate Milenkovic

Administratief medewerkster